Mestres I Alumnes De La Republica PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Mestres I Alumnes De La Republica en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Mestres I Alumnes De La Republica en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mestres I Alumnes De La Republica en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Mestres I Alumnes De La Republica Image
En contrast amb el model d'escola autoritari i memorístic que imperava a començament del segle XX, els centres creats pel Patronat Escolar de l'Ajuntament de Barcelona van representar un model d'excel·lència i d'innovació pedagògica que marcaria una fita en la història del nostre país. Salvador Domènech descriu els aspectes més renovadors d'aquest ensenyament modern, actiu i fortament arrelat en els valors, analitzant àmbits com el professorat, la metodologia, la llengua, la coeducació, la laïcitat, les sortides i excursions, o les colònies escolars.El testimoni que ens ofereixen les redaccions i les cròniques escolars d'Encarnació Martorell, que va escriure quan era alumna del Grup Escolar Ramon Llull en temps de la República i la Guerra Civil, completa en primera persona la visió de l'historiador.
ISBN 9788483307182
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,83 MB
FECHA 2013
AUTOR(A) Encarnacio Martorell I Gil, Salvador Domenech
Els mestres de la República a Manresa.
Aquest llibre explica de manera amena i divulgativa la història dels Grups Escolars i les escoles del Patronat Escolar de l'Ajuntament de Barcelona a l'època de la República. Un testimoni en primera persona de la generació que va viure l'escola a Barcelona durant la República i la Guerra Civil.
Mestres i alumnes de la República - Núvol
MESTRES I ALUMNES DE LA REPÚBLICA. CRÒNIQUES DEL PATRONAT ESCOLAR DE BARCELONA, MARTORELL I GIL, ENCARNACIÓ;DOMÈNECH I DOMÈNECH, SALVADOR, 19,80€. Aquest l...
LIBROS RELACIONADOS