Curs De Dret Public De Catalunya PDF

Descubre el libro de Curs De Dret Public De Catalunya con iguanabus.es. Lea el PDF de Curs De Dret Public De Catalunya en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Curs De Dret Public De Catalunya y otros libros de Joan Ridao.
Iguanabus.es Curs De Dret Public De Catalunya Image
Aquest manual centra el seu contingut en l'Estatut d'autonomia de Catalunya aprovat l'any 2006 i les novetats esdevingudes arran de la seva entrada en vigor. Al llarg de vuit capítols l'autor explica de manera clara i rigorosa l'estat autonòmic i les institucions d'autogovern de Catalunya, l'organització territorial iel règim local, les competències de la Generalitat, les relacions institucionals i el seu finançament.
ISBN 9788466408462
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,15 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Joan Ridao
CURS DE DRET PÚBLIC DE CATALUNYA. RIDAO, JOAN. Libro en ...
Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la e
Curs De Dret Públic De Catalunya de Ridao, Joan 978-84 ...
La Facultat de Dret disposa d'una àmplia i variada oferta d'ensenyaments oficials i propis. Es concreta en vuit ensenyaments de grau, set són oficials i un és títol propi. I dels set oficials, dos es fan conjuntament amb altres institucions públiques: la Universitat Oberta de Catalunya i l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.
LIBROS RELACIONADOS