Els Homes Son De Mart, Les Dones De Venus PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Homes Son De Mart, Les Dones De Venus en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Els Homes Son De Mart, Les Dones De Venus en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Homes Son De Mart, Les Dones De Venus en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Els Homes Son De Mart, Les Dones De Venus Image
Perquè sembla que els homes i les dones vinguem de planetes diferents.Els homes i les dones sembla que vinguin de planetes diferents. Són biològicament semblants, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai, però es comuniquen de manera diferent. Aquest llibre és tant una guia per entendre les actituds i les paraules de l'altre sexe com una proposta per minimitzar des d'una perspectiva afectivament positiva les conseqüències dels enfrontaments entre sexes.
ISBN 9788499304281
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,87 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) John Gray
"Els Homes son de Mart i Les Dones son de Venus"
ELS HOMES SON DE MART, LES DONES SON DE VENUS de JOHN GRAY. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
'Els homes són de Mart i les dones de Venus' aterriza el ...
Els homes són de Mart i les dones de Venus, la guia essencial per entendre les parelles (heteros!) Homes i dones fereixen mútuament els seus sentiments quan no entenen el tipus fonamental d'amor que necessiten. Com diu l'autor del Best-seller, homes i dones semblen procedir de diferents planetes.
LIBROS RELACIONADOS