La Ruta Prohibida (Catalán) PDF

Descubre el libro de La Ruta Prohibida (Catalán) con iguanabus.es. Lea el PDF de La Ruta Prohibida (Catalán) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Ruta Prohibida (Catalán) y otros libros de M.ángels Bogunyá.
Iguanabus.es La Ruta Prohibida (Catalán) Image
CATALAN,1990,rústega,122 p.,Il.lustrat.SINOPSIS:Asulem, un noi d'una tribu tuareg, es troba davant la desaparició del seu pare en circumstàncies sospitoses. Decideix descobrir la veritat i venjar-se. Per a això emprèn un viatge ple de dificultats a través dels desert cap a la mítica Ciutat Sagrada. Història de venjances, tresors, ràtzies, honor i amistat en la qual es recullen llegendes, costums i diferents maneres d'entendre la vida dels pobles del desert.
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,79 MB
FECHA none
AUTOR(A) M.ángels Bogunyá
Antonia Kerrigan Agencia Literaria, La ruta prohibida
Sierra comparte con el lector su investigación, sus fuentes, muchas veces inac­cesibles y otras desconocidas, y hace de La ruta prohibida una obra inigualable. Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.
El románico catalán, una ruta única en el mundo
Un viatge que mai oblidarem. D'aquesta obsessió va néixer La Ruta Prohibida, que us portarà a viure cinc dies en els dos santuaris de vida salvatge més importants: 3 dies en el Masai Mara i 2 en el Serengeti, a conèixer pobles mítics, a viure nits màgiques al voltant del foc, a sentir la vida salvatge tan a prop que us farà emocionar i posar la pell de gallina.
LIBROS RELACIONADOS