La Historia De Catalunya En Dotze Cançons I Una Auca PDF

El libro La Historia De Catalunya En Dotze Cançons I Una Auca en formato PDF. El libro La Historia De Catalunya En Dotze Cançons I Una Auca en formato MOBI. El libro La Historia De Catalunya En Dotze Cançons I Una Auca en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Vilamala. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es La Historia De Catalunya En Dotze Cançons I Una Auca Image
Les 12 cançons de la Història de Catalunya amb cançons 2.0 (les cançons de les Trifulkes de la Katalana Tribu) temàticament ens introdueixen en els episodis forts de la nostra història: el feudalisme i el moment fundacional, el temps de reconquesta, l’expansió mediterrània, la crisi dinàstica i la unió de la corona hispànica a partir del Reis Catòlics, la guerra dels Segadors i la de Successió, la industrialització, la Renaixença i la recuperació política del segle XX. És a dir: ens ajuden a veure d’on venim per saber on podem anar. Musicalment són fruit del mestissatge i combinen estils diversos: des d’un bolero me­diterrani, La mar nostra, fins al hard rock, Rica i plena, passant per l’estil ska de Via fora! (1714), pel pop de La primera senyera, Temps de crisi, La Renaixença... i el nou folk de Dialogants.Aquestes cançons s’han fet tenint en compte dos conceptes: que puguin servir per al gaudi i que continguin elements per a l’estudi. Així, hi trobareu múltiples referències culturals, lingüístiques i literàries, i evidentment històriques, que us portaran a voler saber-ne més. I si a això hi afegiu el treball plàstic que embelleix els encertats versos de l’Auca de la Història de Catalunya, no dubteu que teniu a les mans un material didàctic i amè que farà sentir, a grans i a petits, més nostra la nostra his...
ISBN 9788492811304
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,24 MB
FECHA 2011
AUTOR(A) Joan Vilamala
Todos los libros del autor Gubianas Jaume Vilamala Joan ...
La història de Catalunya en dotze cançons i una auca. Farell, 2011. CONOCIMIENTOS. Las 12 canciones de las Trifulkes de la catalana tribu temáticamente nos introducen en ... Pep Guardiola. Un mar d'històries. Editorial Mediterrània, 2013. NARRATIVA INFANTIL.
HISTORIA DE CATALUÑA EN 10 MINUTOS - YouTube
Cataluña. En catalán Catalunya. En aranés Catalonha. Es una de las 17 Comunidades Autónomas de España. Considerada en la Constitución Española como una Nacionalidad Histórica. Ubicada al nordeste de la Península Ibérica, tiene una extensión total de unos 31,895 km2. Lo que la convierte en la sexta comunidad más extensa de España.
LIBROS RELACIONADOS