Dibuix Tecnic 1 (Batxillerat) PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Dibuix Tecnic 1 (Batxillerat) en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Dibuix Tecnic 1 (Batxillerat) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dibuix Tecnic 1 (Batxillerat) en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Dibuix Tecnic 1 (Batxillerat) Image
Aquest llibre ha estat pensat per a tots els estudiants que han triat una de les tres modalitats del Batxillerat que inclouen la matèria de Dibuix tècnic (Ciències de la naturalesa i de la salut, Tecnologia i Arts). S'estructura en tres crèdits, cadascun dels quals es compon de tres o quatre unitats. Tots les unitats presenten una estructura semblant: un quadre o esquema conceptual, l'exposició dels continguts pròpiament dita, els exercicis resolts, un complement de l'exposició dels continguts, propostes d'exercicis similars als resolts, i propostes d'exercicis més complexos relacionats amb la Selectivitat.
ISBN 9788482878232
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,96 MB
FECHA 2002
AUTOR(A) Vv.aa.
Dibuix tècnic 1 - 9788431689346 - Editorial Vicens Vives
DIBUIX TECNIC 1 (BATXILLERAT) VV.AA. Libros de Texto y Formación. Educación infantil. Resumen. Aquest llibre ha estat pensat per a tots els estudiants que han triat una de les tres modalitats del Batxillerat que inclouen la matèria de Dibuix tècnic (Ciències de la naturalesa i de la salut, Tecnologia i Arts).
Arxius de Dibuix tècnic - Rebost Digital GVA
1. Canvi de pla: horitzontal i vertical 2. Abatiment d'un pla i de rectes paral·leles 3. Gir d'una recta 4. Interseccions
LIBROS RELACIONADOS