Troc De Paraules: Troc-paroles PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Troc De Paraules: Troc-paroles en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Troc De Paraules: Troc-paroles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Troc De Paraules: Troc-paroles en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Troc De Paraules: Troc-paroles Image
 Ángel Mota, Danny Plourde, Josep Maria Sala-Valldaura, Catherine Kidd, Omar Alexis Ramos, Robert Berrouët-OriolAquest recull reuneix els poemes d’un espectacle de poesia presentat a Barcelona al marge del Liber 2008, on el Québec era el convidat d’honor. Aquesta trobada «Québec/Catalunya» mostra una cara de la diversitat cultural quebequesa. Els textos es presenten en català i en una o l’altra de les dues llengües oficials del Canadà, el francès o l’anglès. Les traduccions en català són d’Elisabet Ràfols-Sagués, una neocanadenca, nascuda a Catalunya, fundadora de Tant per Tant, un organisme dedicat als intercanvis teatrals i poètics entre les cultures del Canadà i Catalunya. Troc de paraules ha estat realitzat sota la direcció de dues quebequeses, Élizabeth Robert, fundadora dels cafès literaris Noches de poesía, i l’editora Danielle Shelton, en col·laboració amb Pagès editors. Recull de poemes Québec-Catalunya. Coedició amb Adage.
ISBN 9788497796934
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,11 MB
FECHA 2011
AUTOR(A) Vv.aa.
Troc de paraules: Amazon.co.uk: Elisabet Rafols-Sagués ...
Laboratoire de création Troc-paroles : Marché des mots lundi 7 mai 2018, 18 h 30 à 20 h 45, Bibliothèque Multiculturelle, 1535 boul. Chomedey, Laval Marie Dupuis et Ariane Bouchardy-Gauthier...
Quantes síl·labes té troc
192 Paraules que acaben en "oc" (diccionari gran, ordenat per nombre de lletres i columnes), o si ho prefereixes, paraules que tinguin altres opcions.
LIBROS RELACIONADOS