Guia De Les Papallones Diürnes De Catalunya PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Guia De Les Papallones Diürnes De Catalunya en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Guia De Les Papallones Diürnes De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Guia De Les Papallones Diürnes De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Guia De Les Papallones Diürnes De Catalunya Image
La Guia de les papallones diürnes de Catalunya sintetitza, amb gran rigor i qualitat científica, els coneixements sobre la biologia, distribució i estatus de conservació de les 200 espècies de papallones diürnes conegudes de Catalunya.S’organitza a partir de fitxes individuals per cadascuna de les espècies, que inclouen:Breu descripció de la distribució europea, ibèrica i catalana.Mapa de distribució a Catalunya utilitzant el reticle UTM 10x10 km, diferenciant les dades corresponents als períodes anterior i posterior a l’any 2000.Estatus de conservació a nivell regional segons els criteris de la UICN.Descripció biològica i morfològica.Fotografies en la natura dels estadis immadurs (ou, eruga, crisàlide) i de l’adult.Aporta els mapes de distribució més complets i detallats de totes les espècies, elaborats a partir de dades publicades i especialment les milers d’observacions inèdites obtingudes en projectes de ciència ciutadana a gran escala (Catalan Butterfly Monitoring Scheme, Biodiversidad Virtual, Ornitho.cat), així com els proporcionats per entomòlegs professionals i aficionats. Aquests mapes han permès avaluar l’estatus de conservació de les espècies a nivell regional, aplicant els criteris de la UICN.El seu text és innovador ja que aporta dades inèdites sobre aspectes diverso...
ISBN 9788416728060
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,14 MB
FECHA 2018
AUTOR(A) Roger Vila Stefanescu, Constantí Sesma, José Manuel Vila
Museu de les Papallones de Catalunya - Viquipèdia, l ...
La Fundació Barcelona Zoo ha col·laborat en la publicació a principis de 2018 de la guia de papallones diürnes de Catalunya que conté dades recents i històriques de les espècies i de les seves poblacions, i que ha despertat un gran interès en la comunitat naturalista del país.
Museu de les Papallones de Catalunya - Viquipèdia, l ...
La Guia de les papallones diürnes de Catalunya sintetitza, amb gran rigor i qualitat científica, els coneixements sobre la biologia, distribució i estatus de conservació de les 200 espècies de papallones diürnes conegudes de Catalunya.
LIBROS RELACIONADOS