Atlas D Europa: Llibre I Puzle PDF

El libro Atlas D Europa: Llibre I Puzle en formato PDF. El libro Atlas D Europa: Llibre I Puzle en formato MOBI. El libro Atlas D Europa: Llibre I Puzle en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Atlas D Europa: Llibre I Puzle Image
"Presentats dins una bonica capsa, aquest atles d’Europa i el seu puzle de 300 peces són un regal ideal.El puzle és un mapa amb els noms dels països i amb dibuixos de diferents elements tradicionals, des de llocs emblemàtics fins a menjars o vestits típics. L’atles, a més dels mapes il·lustrats, presenta dades i informacions molt interessants sobre cada país, en un total de 32 pàgines.Muntar el puzle és molt més que una activitat divertida: l’observació atenta ajuda a memoritzar per sempre la situació de cada país al mapa!"
ISBN 9781474971782
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,73 MB
FECHA 2019
AUTOR(A) Vv.aa.
Instituto Geográfico Nacional
¿Sabrías ubicar en el mapa las capitales de los países de Europa? Compruébalo con esta divertida actividad interactiva para aprender geografía. Amplía o reduce el mapa con el zoom y ajusta su tamaño a la pantalla de tu dispositivo. También puedes clicar sobre el mapa y arrastrarlo para centrarlo.
Atles D'Europa - Llibre I Puzle. Inclou Un Atles Il ...
ATLES D'EUROPA - LLIBRE I PUZLE INCLOU UN ATLES IL·LUSTRAT I UN PUZLE DE 300 PECES. ... ATLAS DE EUROPA - LIBRO Y PUZLE THE BOY FITZ HAMMOND Esta caja ilustrada contiene un puzle de 300 piezas de excelente calidad con el que crear un mapa de Europa y un atlas ilustrado de 32 páginas para explorar cada país europeo con sus ciudades, ...
LIBROS RELACIONADOS