Montserrat: Art I Historia PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Montserrat: Art I Historia en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Montserrat: Art I Historia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Montserrat: Art I Historia en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Montserrat: Art I Historia Image
La visió definitiva de Montserrat,amb imatges inèditesEdicions en castellà i catalàAmb unes extraordinàries fotografies de Lluís Casals, el llibre ofereix, de forma cronològica, una visió global del patrimoni artístic del monestir: arquitectura, escultura, pintura, orfebreria... s’interrelacionen i conformen un conjunt patrimonial de primer ordre internacional. El llibre és, doncs, una via per descobrir els tresors artístics que Montserrat ha aplegat al llarg del temps.Cal tenir present que Montserrat és el principal conjunt historicoartístic de Catalunya i aquest volum mostra tot aquell patrimoni que ha restat ocult rere les portes del monestir. Espais com el claustre, la biblioteca, el menjador dels monjos, els jardins interiors, i les obres que contenen (pintures, escultures, mobiliari, elements decoratius...) són mostrats amb una gran sensibilitat. I en destaca les esplèndides imatges obtingudes per Lluís Casals en l’única sessió fotogràfica de la Mare de Déu fora del cambril.Ressenya del llibreJosep de Calassanç LaplanaÉs llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, i diplomat en Arqueologia Paleocristiana. L’any 1975 entrà al monestir de Montserrat i el 1978 fou nomenat director del museu, càrrec que ocupa actualment.El pare Laplana és, amb tota probabilitat, el millor coneixedor de la fecunda història de Montserrat al llarg de mil anys com a centre indiscutit de l’espiritualitat catalana.Lluís CasalsEspecialitzat en fotografia d’arquitectura i interiorisme, ha publicat diversos llibres il·lustrats, entre els qualsReflexions Mies,La Alhambra de Granada,Colònies tèxtils de Catalunya,11 de setembre de 1714,El moble a Catalunya,Masies de CatalunyaoSant Benet de Bages.
ISBN 9788492758258
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,47 MB
FECHA 2009
AUTOR(A) Josep De C. Laplana
Descargar Libro Montserrat. Art I Història De Josep Online ...
Amb unes extraordinàries fotografies de Lluís Casals, el llibre ofereix, de forma cronològica, una visió global del patrimoni artístic del monestir: arquitectura, escultura, pintura, orfebreria... s'interrelacionen i conformen un conjunt patrimonial de primer ordre internacional. El llibre és, doncs, una via per descobrir els tresors artísti...
MONTSERRAT (Josep de Calassanç Laplana, Lluís Casals)
Santa Maria de Montserrat és un monestir benedictí situat a la muntanya de Montserrat, al terme municipal de Monistrol de Montserrat (el Bages), a una altitud de 720 m sobre el nivell del mar. És un símbol per a Catalunya i ha esdevingut un punt de pelegrinatge per a creients i de visita obligada per als turistes.L'actual abat és Josep Maria Soler i Canals.
LIBROS RELACIONADOS