Coneixer Els Nuvols PDF

El libro Coneixer Els Nuvols en formato PDF. El libro Coneixer Els Nuvols en formato MOBI. El libro Coneixer Els Nuvols en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marcelo Costa, Jordi Mazon Bueso. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Coneixer Els Nuvols Image
Els colors del cel i les formes i la dinàmica dels núvols tenen un indubtable valor estètic, però, la seva observació i identificació té importància científica i ens pot resultar de gran utilitat per a la predicció local del temps atmosfèric, molt útil per als excursionistes i les activitats a laire lliure. Aquest llibre pretén mostrar com sidentifiquen els diferents tipus de núvols, ajudar-nos a comprendre la seva formació, i explicar com ens poden indicar que sacosta un canvi de temps, oque latmosfera romandrà estable.
ISBN 9788497914772
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,99 MB
FECHA none
AUTOR(A) Marcelo Costa, Jordi Mazon Bueso
PDF Conèixer els núvols
Descripción Los colores del cielo, las formas y la dinámica de las nubes tienen un indudable valor estético. Pero además, su observación e identificación tiene una importancia científica, y nos resultar de gran utilidad para la predicción local del tiempo atmosférico, muy útil para el excursionismo y las actividades al aire libre.
CONÈIXER ELS NÚVOLS [L0018848] - 12,90€ : Oryx. La tienda ...
Com es formen els núvols? Sembla una pregunta fàcil: l'aigua s'evapora i s'acumula en forma de núvols. És veritat, però amb l'evaporació no n'hi ha prou. Per a la formació dels núvols és necessari la condensació de les gotetes de vapor d'aigua en un punt que actuarà de nucli o llavor del núvol. S'han descrit…
LIBROS RELACIONADOS