Coneixer Els Nuvols PDF

El libro Coneixer Els Nuvols en formato PDF. El libro Coneixer Els Nuvols en formato MOBI. El libro Coneixer Els Nuvols en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marcelo Costa, Jordi Mazon Bueso. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Coneixer Els Nuvols Image
Els colors del cel i les formes i la dinàmica dels núvols tenen un indubtable valor estètic, però, la seva observació i identificació té importància científica i ens pot resultar de gran utilitat per a la predicció local del temps atmosfèric, molt útil per als excursionistes i les activitats a laire lliure. Aquest llibre pretén mostrar com sidentifiquen els diferents tipus de núvols, ajudar-nos a comprendre la seva formació, i explicar com ens poden indicar que sacosta un canvi de temps, oque latmosfera romandrà estable.
ISBN 9788497914772
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,92 MB
FECHA none
AUTOR(A) Marcelo Costa, Jordi Mazon Bueso
Núvol | Diari digital de cultura en català
Els colors del cel i les formes i la dinàmica dels núvols tenen un indubtable valor estètic, per., la seva observació i identificació té importància científica i ens pot resultar de gran utilitat per a la predicció local del temps atmosfèric, molt útil per als excursionistes i les activitats a l'aire lliure.
Núvol | Diari digital de cultura en català
Conèixer els núvols (Conèixer, Sèrie Planeta viu): Amazon.es: Marcel Costa Vila, Jordi Mazon -Bueso: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir ...
LIBROS RELACIONADOS