Els Galls, Els Morts I L Amor De Les Dones: Antologia Poetica PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Galls, Els Morts I L Amor De Les Dones: Antologia Poetica en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Els Galls, Els Morts I L Amor De Les Dones: Antologia Poetica en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Galls, Els Morts I L Amor De Les Dones: Antologia Poetica en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Els Galls, Els Morts I L Amor De Les Dones: Antologia Poetica Image
Jaroslav Seifert (Praga, 1901-1986), premi Nobel de Literatura del 1984, és un dels màxims exponents de la poesia txeca. La seva obra poètica -sòlida, intensa i reflexiva - té l'afegit d'una actitud compromesa, des de la crítica del comunisme estalinista -que el dugué a condemnar la invasió soviètica de Txecoslovàquia el 1968 - fins a firmar el Manifest de les 2000 paraules en favor de la democratització del país o a subscriure la famosa Carta 77, la qual cosa li valgué el silenci forçat dins del seu mateix país, on no podia publicar. La importància de la poesia de Seifert radica en una permanent disposició a viure a peu pla del carrer, de manera que arriba al lector d'una forma clara i directa.
ISBN 9788493393748
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,60 MB
FECHA 2005
AUTOR(A) Jaroslav Seifert
Neix Edicions la Guineu - VilaWeb
1- Nova visió de la dona i de l'amor. ... D'altra banda, plantegen la relació de l'home amb Déu. 3- La mort. Els sis cants de mort estan dedicats a la seva segona muller ja que al morir va provocr-li una gran angoixa i una fonda preucupació pel destí de la dona i la justícia de Déu.
Joan Maragall - Autors a lletrA - La literatura catalana a ...
El poeta Joan Vinyoli (Barcelona, 1914-1984) és fill adoptiu de Santa Coloma de Farners. En aquesta població, on va passar els estius de la seva infantesa i adolescència, hi podem situar la descoberta simultània de la natura, la poesia i l'amor.
LIBROS RELACIONADOS