Vocabulari De Les Comarques Gironines PDF

Descubre el libro de Vocabulari De Les Comarques Gironines con iguanabus.es. Lea el PDF de Vocabulari De Les Comarques Gironines en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vocabulari De Les Comarques Gironines y otros libros de Felix Casellas, David Casellas.
Iguanabus.es Vocabulari De Les Comarques Gironines Image
El Vocabulari de les comarques gironines recull els mots i expressions pròpies de les comarques gironines, tant de la llengua parlada actualment com del segle passat. És un recull de llenguatge viu i genuí, on només hi ha aquells mots que no són recollits en els diccionaris normatius de la llengua catalana, o bé que, malgrat constar en algun diccionari normatiu, no tenen un ús general. Així, aquestes paraules es poden considerar formes o variants pròpies d’algun indret de les comarques gironanes. Està estructurat en forma de diccionari, de tal manera que hom pot cercar les paraules ordenades alfabèticament. També inclou nombroses locucions i frases fetes.
ISBN 9788489986909
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,95 MB
FECHA 2005
AUTOR(A) Felix Casellas, David Casellas
Comarcas gerundenses - Wikipedia, la enciclopedia libre
Codi de Conducta Empresarial Fundació Tutelar de les Comarques Gironines La defensa, promoció i desenvolupament dels seus drets, cercant les salvaguardes adequades i efectives i oferint el suport que es mereixen, tot respectant l'autonomia, voluntat i ...
Comarques de Catalunya - Aula d'Acollida
La Fundació Tutelar de les Comarques Gironines lidera l'aposta per aquesta via, amb un 66% de tots els casos que es gestionen a Catalunya. Hem parlat amb els responsables de l'entitat i també amb algunes de les persones que en són usuàries. Sentiu! · 9 de gener de 2020.
LIBROS RELACIONADOS