La Digestió ÉS La Qüestió PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de La Digestió ÉS La Qüestió en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de La Digestió ÉS La Qüestió en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Digestió ÉS La Qüestió en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es La Digestió ÉS La Qüestió Image
• Signat per la jove científica Giulia Enders, responsable de la conferència La digestió és la qüestió, que va tenir un gran èxit a YouTube.• Les últimes investigacions científiques han demostrat que tenir cura de l’intestí és clau per a la salut integral de les persones.• Una explicació senzilla i entretinguda, molt agradable de llegir i comprensible per a tots.L’intestí, aquell gran desconegut, l’ovella negra entre els òrgans, que potser fins ara ens semblava més aviat desagradable. Però aquesta imatge, estimats lectors, està a punt de canviar. El sobrepès, les depressions i les al•lèrgies estan estretament relacionades amb una alteració de l’equilibri de la flora intestinal. O dit d’una altra manera: si volem sentir-nos bé en el nostre cos, viure més i ser més feliços, hem de tenir cura del nostre intestí. Així ho suggereixen les investigacions més recents. En aquest llibre, la jove científica Giulia Enders explica de manera entretinguda com n’és de meravellós i altament complex l’intestí. És la clau del cos i de l’ànima i ens aporta una perspectiva totalment nova… des de la porta del darrere del nostre organisme.
ISBN 9788492920136
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,38 MB
FECHA 2015
AUTOR(A) Giulia Enders
LA DIGESTIÓ ÉS LA QÜESTIÓ | GIULIA ENDERS | Comprar libro ...
-Firmado por la joven científica Giulia Enders, cuya conferencia "La digestión es la cuestión" fue un fenómeno en YouTube.-Las últimas investigaciones científicas han demostrado que el cuidado del intestino es la clave para la salud integral de las personas. ... La digestió és la qüestió.
"La digestión es la cuestión", dice Giulia Enders tras ...
La Digestió és la Qüestió, és la història interior de l'òrgan més subestimat del nostre cos li dóna al canal alimentari el seu moment llargament esperat en el centre d'atenció. Amb un encant estrafolari, l'estrella emergent de la ciència Giulia Enders explica la màgia de l'intestí, responent a preguntes com:
LIBROS RELACIONADOS