Cronica Desordenada De Ciutat Antiga PDF

El libro Cronica Desordenada De Ciutat Antiga en formato PDF. El libro Cronica Desordenada De Ciutat Antiga en formato MOBI. El libro Cronica Desordenada De Ciutat Antiga en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Oliver Ripoll. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Cronica Desordenada De Ciutat Antiga Image
Un dia comença a ploure i no atura. Passen setmanes, mesos.Quant trigarà a desaparèixer el món? Però l’aigua no s’hoemportarà tot. Ciutat Antiga seguirà en peu i esdevindrà unacapital inesperada i incòmoda al nou poder. Rel Santandreu,l’Estudiant, s’ha criat als túnels de vidre on el món es varefugiar de les epidèmies que seguiren el diluvi. Descobriràl’arbre gegant, la casa de l’avi i el seu jardí impossible, unamar de teulades i l’exèrcit d’infants descalços que les habiten.Un món que la doctrina oficial deia que s’havia fosen la pluja. A partir de la distòpia, l’autor fila fets històricsreals que convertiran la seva ciutat en la darrera. Una ciutatpoblada per gent obstinada, hermètica i somiadora quemolt abans de la Gran Pluja ja se sabia única.
ISBN 9788413031316
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,75 MB
FECHA 2019
AUTOR(A) Jaume Oliver Ripoll
información sobre compras: - Llibreria Caselles
Després de l'exitosa Permagel, Boulder és l la segona novel·la de la trilogia en la que l'Eva Baltasar explora la veu, la vida i el cos de tres dones. La protagonista de Boulder és una dona atreta per la solitud com per un imant. Es guanya la vida fent de cuinera en un buc —la situació perfecta: una cabina, l'oceà, moltes hores per encarar el buit i algun port on conèixer dones.
Cronica Desordenada De Ciutat Antiga. Jaume Oliver Ripoll ...
Ciutat Antiga seguirà en peu i esdevindrà una capital inesperada i incòmoda al nou poder. Rel Santandreu, l'Estudiant, s'ha criat als túnels de vidre on el món es va refugiar de les epidèmies que seguiren el diluvi. Descobrirà l'arbre gegant, ...
LIBROS RELACIONADOS