Max I Els Superherois PDF

El libro Max I Els Superherois en formato PDF. El libro Max I Els Superherois en formato MOBI. El libro Max I Els Superherois en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rocio Bonilla, Oriol Malet. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Max I Els Superherois Image
A en Sam li fascinen els superherois. Guarda com un tresor tots els seus llibres, pel·lícules, jocs d'estratègia, cromos, ninots articulats, pòsters... I comparteix amb els seus amics aquest entusiasme. Però en Sam, de tots els superherois, en té un de favorit: Megapowerü! És intrèpida, programa computadores, desactiva bombes, controla un milió de robots alhora, té ultravisió i una força descomunal... I tot i que els seus amics li diuen que una noia mai podrà fer tantes cosejs, a en Sam això li entra per una orella i li surt per l'altre.... perquè Mega-power es diferent a tots els altres superherois!
ISBN 9788416844173
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,66 MB
FECHA 2016
AUTOR(A) Rocio Bonilla, Oriol Malet
MAX I ELS SUPERHEROIS : Agapea Libros Urgentes
MAX I ELS SUPERHEROIS, BONILLA RAYA, ROCIO; MALET, ORIOL, 15,95€. ...
Max i els superherois :: Libelista
A Max el fascinen tots els superherois, però en té un de preferit. En realitat, es tracta d'una superheroïna: Megapower! Ella és valenta, pot programar computadores i desactivar bombes, té ultravisió i una força descomunal… Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i Max sap molt bé per què.
LIBROS RELACIONADOS