Max I Els Superherois PDF

Descubre el libro de Max I Els Superherois con iguanabus.es. Lea el PDF de Max I Els Superherois en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Max I Els Superherois y otros libros de Rocio Bonilla, Oriol Malet.
Iguanabus.es Max I Els Superherois Image
A en Sam li fascinen els superherois. Guarda com un tresor tots els seus llibres, pel·lícules, jocs d'estratègia, cromos, ninots articulats, pòsters... I comparteix amb els seus amics aquest entusiasme. Però en Sam, de tots els superherois, en té un de favorit: Megapowerü! És intrèpida, programa computadores, desactiva bombes, controla un milió de robots alhora, té ultravisió i una força descomunal... I tot i que els seus amics li diuen que una noia mai podrà fer tantes cosejs, a en Sam això li entra per una orella i li surt per l'altre.... perquè Mega-power es diferent a tots els altres superherois!
ISBN 9788416844173
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,18 MB
FECHA 2016
AUTOR(A) Rocio Bonilla, Oriol Malet
Max i els Superherois - -5% en libros | FNAC
83 títulos de 'Bonilla Raya, Rocío'. De quin color és un petó?. Adéu, xupló!. ¡Adiós, chupete!. Bolquers fora!. Bolquers fora!. ¡Fuera pañales!. Pantalles i ...
Max I els superherois - YouTube
Al Max el fascinen tots els superherois, però en té un de preferit. En realitat, es tracta d'una superheroïna: Megapower! Ella és valenta, pot programar computadores i desactivar bombes, té ultravisió i una força descomunal… Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i el Max sap molt bé per què.
LIBROS RELACIONADOS