Els Mumin. Un Llibre Per Acolorir PDF

El libro Els Mumin. Un Llibre Per Acolorir en formato PDF. El libro Els Mumin. Un Llibre Per Acolorir en formato MOBI. El libro Els Mumin. Un Llibre Per Acolorir en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tove Jansson. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Els Mumin. Un Llibre Per Acolorir Image
Inspira’t en els meravellosos colors que va fer servir Tove Jansson als anys 50 i 60, i combina tons bàsics, como vermells, blaus o grocs, amb tonalitats pastel. I, mentre pintes, t’acompanyaran descripcions i cites dels diferents personatges que, sens dubte, et faran riure i pensar.
ISBN 9788494595219
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,94 MB
FECHA none
AUTOR(A) Tove Jansson
Llibres per a nens - Sortir amb nens
Els MUMIN són una família de trols de color blanc, unes criatures fantàstiques creades per l'aclamada autora escandinava Tove Jansson. Acompanyades de frases que et faran riure i pensar, aquí trobaràs els personatges de la vall dels Mumin, ... Els Mumin, un llibre per acolorir cantidad.
ELS MUMIN A LA RIVIERA - laie.cat
ELS MUMIN, UN LLIBRE PER ACOLORIR JANSSON, TOVE Sujeto Disponibilidad de Proveedor. $20.400. Titulo del libro LOS MUMIN, UN LIBRO PARA COLOREAR JANSSON, TOVE Sujeto Disponibilidad de Proveedor. $20.400. Titulo del libro EN MUMIN S?ENAMORA JANSSON, TOVE
LIBROS RELACIONADOS