A La Butxaca D Un Mort PDF

Descubre el libro de A La Butxaca D Un Mort con iguanabus.es. Lea el PDF de A La Butxaca D Un Mort en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A La Butxaca D Un Mort y otros libros de Angel Brunet.
Iguanabus.es A La Butxaca D Un Mort Image
Les aventures del paradoxal investigador privat Marc Macintosh captiven des de la primera pàgina. Els seus pensaments, els seus mètodes, les situacions en què es veu immers, transporten el lector a cavall entre realitat i ficció, a través d’un llenguatge trepidant i dinàmic. La fantasia i la ironia es fan presents una vegada més en una història (una o moltes històries?) en què a Macintosh li caldrà posar en marxa totes les seves habilitats i coneixements per treure’n el desllorigador. Què pot trobar el detectiu de les Escrivanies Velles a la butxaca d’un mort? Res no és el que sembla… però Macintosh té recursos per a tot.
ISBN 9788497910033
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,37 MB
FECHA 2004
AUTOR(A) Angel Brunet
A la butxaca d'un mort - Librería Arjé
PROPIETATS DE LA PENA. Assumiràs la veu d'un poble, i serà la veu del teu poble, ... a qualsevol part de la nit, mor un home d'amor per tu mentre cuses, mentre contemples ... una granota viva a la butxaca, una cúpula enorme de cristall, un silenci, un desig rabent, ...
Amazon.it: A la butxaca d'un mort: Misteris, misèries ...
Extrait de l'émission "Les Tabous de... la mort" sur France 2. This feature is not available right now. Please try again later.
LIBROS RELACIONADOS