Trajecte Final PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Trajecte Final en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Trajecte Final en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Trajecte Final en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Trajecte Final Image
La primera edició de Trajecte final, es va publicar el 1975. Amb aquesta nova edició s’ha volgut posar a l’abast de tots els públics un seguit de propostes i treballs per comprendre millor l’obra. L’edició actual està adreçada, sobretot, als estudiants de secundària. Trajecte final és un conjunt de set relats de ciència-ficció, en els quals es parla de sers que poden canviar el seu aspecte a voluntat, d’escletxes entre mons i salts en el temps, però també s’hi parla, sobretot, de l’amor, la generositat i la confiança davant el desconegut. Estudi preliminar, comentaris de text i propostes de treball a cura de Carme Ballús, escriptora i professora de llengua catalana a l’IES A. Cumella de Granollers.
ISBN 9788429762174
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,64 MB
FECHA 2009
AUTOR(A) Manuel De Pedrolo
¿Resumen por capitulos, trajecte final de manuel de ...
QUI SOM? Coneix a tots els col·laboradors del Podcast Trajecte Final, les seves funcions, les seves trajectòries i les seves obres preferides.
Encuentra aquí información de Trajecte final; Manuel de ...
¿Resumen por capitulos, trajecte final de manuel de pedrolo? Porfavor lo necesito urgentemente. Responder Guardar. 1 respuesta. Calificación. carola B. Lv 6. hace 1 década. Respuesta favorita.
LIBROS RELACIONADOS