Una Iguana Al Monestir PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Una Iguana Al Monestir en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Una Iguana Al Monestir en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Una Iguana Al Monestir en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Una Iguana Al Monestir Image
La colla del Brosquil té un nou repte: l’encomanda misteriosa d’un client de la llibreria del pare de Ximo. En esta ocasió han de viatjar fi ns la Valldigna, on s’alça un antic monestir cistercenc, reducte poderós de l’Edat Mitjana. Però qui s’entesta en difi cultar-los la missió? Per què personatges tan dispars els fan anar d’un lloc a un altre com titelles? Per què de sobte tothom domina el llatí? I, sobretot, on s’ha posat la iguana de Joan? No patiu. A pesar de les difi cultats, la colla gaudirà d’una aventura increïble a la Valldigna i coneixerà nous paisatges i costums.
ISBN 9788497953801
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,96 MB
FECHA 2008
AUTOR(A) Lourdes Boigues I Chorro
Lourdes Boïgues
En un claro entre la arboleda, con los muros cubiertos de enredaderas, el arcaico Monasterio de Bonaval tiene un aspecto melancólicamente romántico. La iglesia de poderosos muros y algún que otro inconexo resto esparcido entre los zarzales, es todo lo que queda. El templo aún no ha perdido sus antiguas hechuras.
Lourdes Boïgues i Chorro - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Oferim una atenció 365 x 24. La Llar d'Igualada és un Centre Residencial d'Acció Educativa, col·laborador de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, que ofereix una llar a 14 infants i joves que estan sota mesures protectores de la Generalitat de Catalunya.
LIBROS RELACIONADOS