Nou Dones I Una Guerra: Dones Del 36 PDF

El libro Nou Dones I Una Guerra: Dones Del 36 en formato PDF. El libro Nou Dones I Una Guerra: Dones Del 36 en formato MOBI. El libro Nou Dones I Una Guerra: Dones Del 36 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isabel Olesti. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Nou Dones I Una Guerra: Dones Del 36 Image
Són dones excepcionals, que van treballar sempre a lombra i que mai no han tingut un reconeixement, fins ara que es comença a despertar la memòria històrica dun temps que ens van voler silenciar, Isabel Olesti“A les dones se’ns va necessitar durant la guerra, però després els nostres mateixos companys ens han ignorat...”, Enriqueta GallinatQuan es parla de la guerra civil sovint s’omet el paper que hi van tenir les dones. Amb Nou dones i una guerra, Isabel Olesti ha volgut donar veu a algunes de les moltes “roges” que van participar activament en la guerra civil i que en van patir les conseqüències: repressió, exili, presó, lluita clandestina. Hi ha activistes polítiques i socials, milicianes, comunistes convençudes, dones del POUM o d’Esquerra, totes amb una vida apassionant i, no cal dir, molt dura. Amb el seu relat, aquestes nou dones del 36 han volgut transmetre el que va significar la seva feina en els anys difícils de la guerra i el valor que va tenir la seva participació en la lluita contra el feixisme. Nou biografies necessàries d’una cara de la guerra civil encara oculta.
ISBN 9788429755923
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,45 MB
FECHA 2005
AUTOR(A) Isabel Olesti
LES DONES DEL 36 - (NOU DONES I UNA GUERRA) - todocoleccion
Atenció a La Rateta que Escombrava l'Escaleta, un gran grup amb cançons càustiques i una d'elles on es retrata al conseller convergent Felip Puig.
Libreria Ghotica. Isabel Olesti. Nou Dones Y Una Guerra ...
Amb el seu relat, aquestes nou dones del 36 han volgut transmetre el que va significar la seva feina en els anys difícils de la guerra i el valor que va tenir la seva participació en la lluita contra el feixisme. Nou biografies necessàries d'una cara de la guerra civil encara oculta.
LIBROS RELACIONADOS