La Garrotxa: Creences I Costums. El Cicle De L Any PDF

Descubre el libro de La Garrotxa: Creences I Costums. El Cicle De L Any con iguanabus.es. Lea el PDF de La Garrotxa: Creences I Costums. El Cicle De L Any en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Garrotxa: Creences I Costums. El Cicle De L Any y otros libros de Josep Romeu I Figueras.
Iguanabus.es La Garrotxa: Creences I Costums. El Cicle De L Any Image
Aquest llibre ens permet descobrir a partir de la conversa espontània amb gent de la comarca els anys cinquanta, com es vivia el cicle de l’any. Observarem com la influència del costumari eclesial assenyalava els dies de les feines del camp, les creences, els costums de la gent adulta i dels infants, l’observació de la natura, els refranys i les cançons, entre molts altres aspectes.
ISBN 9788495695826
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,69 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Josep Romeu I Figueras
La Garrotxa: Creences I Costums. El Cicle De L´Any. Farell ...
LA GARROTXA, CREENCES I COSTUMS. EL CICLE DE L'ANY, ROMEU FIGUERAS, JOSEP, 15,00€. Aquest llibre ens permet descobrir a partir de la conversa espontània amb ge...
Antiga Grècia - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
La base del mite de les dones d'aigua són un corpus de creences anteriors a l'Imperi Romà remuntant-se, com a mínim a l'edat del ferro i possiblement més enrere, fins als orígens de la humanitat a la prehistòria. Aquestes creences, com qualsevol visió viva, anava entreteixida amb una sèrie de pràctiques i observacions.
LIBROS RELACIONADOS