A L Espona Del Llit PDF

Descubre el libro de A L Espona Del Llit con iguanabus.es. Lea el PDF de A L Espona Del Llit en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A L Espona Del Llit y otros libros de Guy De Maupassant.
Iguanabus.es A L Espona Del Llit Image
Els vuit contes de Maupassant, que el lector té a les mans, seleccionats i traduïts per Lluís Calderer, han estat tots ells font d´inspiració o objecte de ficcions cinematogr�fiques. D´una banda, doncs, aquest volum posa a l´abast dels cinèfils interessats per les relacions entre les arts uns textos assequibles, si els mou l´enriquidora curiositat de fer un exercici comparatiu entre l´obra escrita i la seva plasmació a la pantalla. De l´altra, ofereix a tots els lectors una mostra ben representativa de l´excel.lència de Maupassant com a narrador. El llibre -ordenat d´acord amb l´estudi de Calderer "Maupassant i el cinema", incorporat en apèndix-, s´obre amb el relat "Bola de Greix" la base argumental del qual i el tractament psicològic dels personatges inspir�, en bona part, John Ford per a la realització de la Diligència; i es clou amb el conte "A l´espona del llit", el qual va donar peu al film de Luchino Visconti "Il lavoro", que ara ens brinda el títol del present recull.
ISBN 9788486631826
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,72 MB
FECHA 2015
AUTOR(A) Guy De Maupassant
L'esposa d'un altre i el marit sota el llit - Viquipèdia ...
L'adreç de cambra o de llit són les cortines, vànova, coixineres, davanteres i altres peces de tela bona i rica que posen en el llit per a adornar-lo el dia de noces o per una altra solemnitat. L'adreç de llit també designa el joc de coixineres i llençols.
A L'ESPONA DEL LLIT : Agapea Libros Urgentes
El IRPF incluye diferentes deducciones por discapacidad en el tramo autonómico y reducciones en el estatal. Descubre cuáles son y cuáles podrás aplicar.
LIBROS RELACIONADOS