El Dimoni A Cada Pas PDF

Descubre el libro de El Dimoni A Cada Pas con iguanabus.es. Lea el PDF de El Dimoni A Cada Pas en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Dimoni A Cada Pas y otros libros de Donald Ray Pollock.
Iguanabus.es El Dimoni A Cada Pas Image
A les entranyes d'una Amèrica tan profunda com despietada de mitjan segle XX, en Willard, un pare marcat pel que ha viscut a la Segona Guerra Mundial, instrueix el seu fill: «El món és ple de fills de puta». Donald Ray Pollock repeteix escenari, la fondalada de Knockemstiff (Virgínia de l'Oest), per bastir una novel·la compacta i intensa, amb tot de personatges de vides descarnades, emmalaltides per una fe obsessiva o la falta d'ambició que ofega l'entorn. Un fotògraf assassí en sèrie i la seva parella sortint de cacera, un predicador que obeeix senyals de Déu, el nou reverend de l'església Coal Creek i la seva galeria de devotes, un propietari sense escrúpols, un xèrif a la corda fluixa... i l'Arvin, el fill d'en Willard, que mira de sobreviure no només al seu passat. «És difícil dur una vida virtuosa; sembla que el dimoni no descansi mai». Sense concessions però sense escenes gratuïtes, D. R. Pollock emmarca la sordidesa des de dins mateix del quadre i serveix la misèria humana crua i a llesques, com si fossin simples circumstàncies.
ISBN 9788497878128
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,47 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Donald Ray Pollock
El dimoni a cada pas by Donald Ray Pollock is available in ...
El autor de El dimoni a cada pas, con isbn 978-84-9787-812-8, es Donald Ray Pollock, el traductor de su idioma original de este libro es Francesc Rovira I Faixa, esta publicación tiene trescientas cuatro páginas.. La publicación El dimoni a cada pas forma parte del catálogo de Editorial Empúries. Su andadura comenzó en 1983 en Cataluña.
marcapáginas - el dimoni a cada pas - donald ra - Comprar ...
Sentia un grup de nois al pont de formigó de davant de la botiga que cridaven i feien xivarri cada vegada que passava un cotxe. Alguns hi eren cada vespre, fes bo o plogués. Tots, sense excepció, eren pobres com una rata. Tot el que desitjaven de la vida era un cotxe que corregués molt i una noia amb un bon cul.
LIBROS RELACIONADOS