Les Vides De Louis Drax PDF

El libro Les Vides De Louis Drax en formato PDF. El libro Les Vides De Louis Drax en formato MOBI. El libro Les Vides De Louis Drax en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Liz Jensen. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Les Vides De Louis Drax Image
"Una de les millors escriptores contemporànies, a estones surreal, a estones realista, sempre plena d’una profunda comprensió humana" Mail on Sunday . Text de contraportada Liz Jensen és autora d’exitoses novel·les com The paper eater o Ark Baby (candidata a The Guardian Fiction Prize) i, més recentment, War Crimes for the Home. Actualment viu a Londres. “Tothom deia que un dia o un altre tindria un gran accident, un accident que acabaria amb tots els altres. Potser un dia miraries amunt i veuries un nen caient del cel. Seria jo.”En Louis Drax té nou anys i és un nen problemàtic: brillant, precoç, mentider i amb una perillosa i pertorbadora propensió als accidents. El dia que cau des d’un precipici l’accident sembla gairebé predestinat. El noi sobreviu miraculosament, però la seva família s’ha esmicolat: el seu pare ha desaparegut, la seva mare està paralitzada pel xoc i el Louis està en un coma que sembla irreversible. Ell és l’únic que té la clau del misteri de la seva caiguda, i no es pot comunicar. O potser sí?Alternant els pensaments del nen en coma i l’enamorament que a poc a poc sorgeix entre la seva mare i el metge que lluita per intentar fer-lo tornar en sí, Liz Jensen construeix una original i llegidora novel·la sobre el dolor, la família i la infantesa. Trasbalsadora, punyent i commovedora, La novena vida de Louis Drax no deixarà ningú indiferent.
ISBN 9788497871365
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,62 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Liz Jensen
Les vides de Louis Drax (EMPURIES NARRATIVA): Amazon.de ...
The 9th Life of Louis Drax is a 2016 Canadian-American supernatural thriller film directed by Alexandre Aja and starring Jamie Dornan, Sarah Gadon, Aiden Longworth, Oliver Platt, Molly Parker, Julian Wadham, Jane McGregor, Barbara Hershey, and Aaron Paul.It was written by Max Minghella based on Liz Jensen's best-selling novel of the same title.
The 9th Life of Louis Drax Official Trailer #1 (2016 ...
Les vides de Louis Drax Jensen, Liz. Editorial: Editorial Empúries ISBN: 978-84-9787-136-5. Liz Jensen és autora d?exitoses novel·les com The paper eater o Ark Baby (candidata a The Guardian Fiction Prize) i, més recentment, War Crimes for the Home.
LIBROS RELACIONADOS