Una Mare PDF

Descubre el libro de Una Mare con iguanabus.es. Lea el PDF de Una Mare en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Mare y otros libros de Alejandro Palomas.
Iguanabus.es Una Mare Image
Una mirada visceral i sentida de la realitat de les famílies.Falten unes hores per a la mitjanit. Per fi , després de diverses temptatives, Amalia ha aconseguit als 65 anys veure com el seu somni s’ha fet realitat: reunir tota la família per sopar la nit de Cap d’Any. Una mare explica la història de com l’Amalia entreteixeix amb el seu humor i la seva particular entrega una xarxa de fi ls invisibles amb la qual uneix i protegeix als seus, sargint els silencis d’uns i canalitzant el futur dels altres. Sap que serà una nit intensa, plena de secrets i mentides, de rialles i de confessions contingudes que per fi esclaten per descobrir el que queda per viure. Sap que és el moment d’actuar i no està disposada que res l’allunyi de la seva comesa.
ISBN 9788466420280
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,50 MB
FECHA 2016
AUTOR(A) Alejandro Palomas
Bonitas frases para una Madre difunta en su día ...
Blog Maternidad, embarazo, crianza, salud y educación entre otras categorías. Todos los trucos y consejos que necesitas saber para ser una Madre Molona.
Madre - Wikipedia, la enciclopedia libre
Madre, en un contexto biológico, se le llama al individuo de sexo femenino que ha tenido descendencia directa. [1] Se utiliza generalmente para miembros del reino animal, y excepcionalmente para individuos de otros reinos vitales.. La madre desde una perspectiva cultural constituye un elemento en la crianza de los individuos. El desarrollo fisiológico en el ser humano se complementa con la ...
LIBROS RELACIONADOS