Petrovka 38(catalán) PDF

El libro Petrovka 38(catalán) en formato PDF. El libro Petrovka 38(catalán) en formato MOBI. El libro Petrovka 38(catalán) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Julian Semionov. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Petrovka 38(catalán) Image
CATALAN1965,rústica,leves roces,firma anterior propietario.SINOPSIS:Moscou 1945. La guerra va deixar el país sense sang i, a la capital encara emmarcada pel Cheka i la policia política, es propaga un nou mal: el crim organitzat. L’heroi i narrador, Charapov, un jove capità amb valentia en batalla, s’uneix a la recentment creada Brigada Criminal sota les ordres del llegendari detectiu Gleb Jeglov. Segueixen els passos d’una banda especialment assenyada d’assassins i lladres, el Gat negre ... Escrita i publicada a Brejnev per notoris dissidents, la novel·la revela una fosca i desconeguda Moscou. Publicat el 1983 a l’URSS, el carrer Petrovka 38 va vendre prop de 10 milions d’exemplars abans de fer, com a sèrie, les delícies dels espectadors de la Unió Soviètica. Aquesta popular i negra novel·la continua la tradició de la novel·la russa on abunden les intrigues secundàries i els personatges inoblidables. Èxit enorme (10 milions venuts) i sèries de televisió a Rússia. Una de les històries de crims més grans del món.
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,47 MB
FECHA none
AUTOR(A) Julian Semionov
"Petrovka, 38" (Criminal TV-Series for Channel One Russia ...
Petrovka Street is a street in Moscow, Russia, that runs north from Kuznetsky Most and Theatral Square up past Strastnoy Boulevard and Petrovsky Boulevard. The street takes its name from the St. Peter's Monastery, situated at the top of the hill, at the intersection of the street and the Boulevard Ring.
Petrovka 38 (Book, 1965) [WorldCat.org]
Get this from a library! Petrovka 38. [I︠U︡lian Semenov; Michael Scammell] -- A teenager suspected in a bank robbery helps the police catch the real culprits as they plan another heist. However, the most dangerous of the criminals, Prokhor, remains at large.
LIBROS RELACIONADOS