Papers D Etnopoética PDF

El libro Papers D Etnopoética en formato PDF. El libro Papers D Etnopoética en formato MOBI. El libro Papers D Etnopoética en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Borja. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Papers D Etnopoética Image
Papers d'etnopoètica és un recull d'estudis que pro-posen un recorregut assagístic: un itinerari que discorre des de la Chanson de Roland i l'aurèola llegendària que l'embolcalla fins a l'obra literària d'un autor actual, viu i actiu, com és el benisser Bernat Capó. I això amb parada i fonda en el fascinant cicle narratiu del rei Jaume I; les concessions a la fantasia popular del Tirant lo Blanc; la cohesió territorial en les formes de la rondallística; l'aventura de la cançonística contemporània; els documents etnopoètics que, talment la rosa de paper del poema de Vicent Andrés Estellés, passen encara de mà a mà en entorns rurals; l'excepcional pro-jecte de literaturització de relats populars que, en singularíssimes circumstàncies, va bastir l'escriptor Enric Valor; o l'espectacular moviment -sense equivalents clars en cap altre racó del món- de l'anomenada Nova Cançó (que a pesar del nom i les consignes programàtiques, va propiciar la reconciliació de la societat catalana contemporània amb la tradició musical pròpia). Papers d'etnopoètica, per tant, servits amb el mer propòsit de reclamar l'atenció, ací i allà, sobre la importància de la paraula oral, anònima i popularment assumida en la imaginació compartida. Les cançons de Nadal que es presenten en aquest llibre són una molt petita mostra de la tasca realitz...
ISBN 9788498837209
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,36 MB
FECHA 2015
AUTOR(A) Joan Borja
Artículos Científicos O "Papers"
7.242 títulos de Noviembre de 2014 (Pág. 40). Manual sobre prevención de embarazos no deseados, Infecciones de Transmisión Sexual (ITS) y Virus de Inmunodeficiencia Humana (VIH). Manuscrit trobat a Accra.
Artículos Científicos O "Papers"
El autor de Papers d'etnopoètica, con isbn 978-84-9883-720-9, es Joan Borja, esta publicación tiene doscientas noventa y seis páginas.. Publicacions De L'abadia De Montserrat, S.a. edita esta publicación. Su andadura comenzó en 1950 y actualmente se encuentra en Barcelona.
LIBROS RELACIONADOS