A L'àfrica, Minyons!/ Francesos, Liberals I Trabucaires PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de A L'àfrica, Minyons!/ Francesos, Liberals I Trabucaires en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de A L'àfrica, Minyons!/ Francesos, Liberals I Trabucaires en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee A L'àfrica, Minyons!/ Francesos, Liberals I Trabucaires en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es A L'àfrica, Minyons!/ Francesos, Liberals I Trabucaires Image
Col. Raixa, 87. Al segle XIX el fill d'una família barcelonina se'n va al front a lluitar contra els moros, tot i que la pròpia família no ho vol pas. A sobre, el noi no hi va sol: s'endú dos amics que no tenen feina. Al camp de batallla els fan presoners i coneixen l'enemic... aquesta obra de teatre es va emetre a Televisió Espanyola el 28 de març del 1978. Pertany al programa Lletres catalanes que tant de seguiment va tenir en aquells moments de la nostra història. L'argument i els diàlegs són de Xavier Fàbregas basats en textos de Frederic Soler 'Pitarra' i de Josep A. Ferrere, Josep Anselm Calvé, Maria Josefa Massanès i Francesc Altimira. Entre wls actors principals, Carme Sansa, Miquel Cors, Pau Garsaball, Joan Borràs, Rafael Anglada i Carme Elias. L'adaptació i realització és d'Antoni Chic.Francesos, liberals i trabucaires, síntesi molt reeixida d'algunes peces de Josep Robrenyo. Ambdós muntatges revelen un coneixement profund del teatre català del XIX i encerten a posar de relleu el nou sentit i la nova dimensió que aquells vells textos poden cobrar avui en dia.
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,41 MB
FECHA none
AUTOR(A) Xavier Fàbregas
Xavier Fàbregas | LibraryThing
El cuerpo humano di Fabregas, Xavier e una grande selezione di libri, arte e articoli da collezione disponibile su AbeBooks.it.
A L'AFRICA MINYONS. Francesos, Liberals i Trabucaires ...
Els trabucaires jutjats a Perpinyà l'any 1846 pel tribunal de Montpeller eren súbdits de la corona espanyola i van ser condemnats per uns delictes comesos en territori espanyol, contra uns altres súbdits espanyols. És clar que les autoritats franceses no van muntar aquell procés a causa d'una suposada solidaritat internacional, amb ...
LIBROS RELACIONADOS