Remant Cap Al Sol PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Remant Cap Al Sol en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Remant Cap Al Sol en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Remant Cap Al Sol en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Remant Cap Al Sol Image
Premi Joaquim Ruyra 2000 de narrativa juvenil. Una novel·la adreçada a les persones que creuen que val la pena córrer riscos per aconseguir un món millor.Hèctor, ple de complexos adolescents, i Cun, solitària i distant, han de recuperar una sèrie d'objectes que quatre dames i un vell faroner guarden en els cinc fars en actiu de Menorca.Circumnavegant l'illa amb una piragua i enfrontant-se amb els perills de la mar i amb els d'una banda d'especuladors, emprendran un viatge ple d'aventures que els portarà a descobrir-se a si mateixos. Una novel·la adreçada a les persones que creuen que val la pena córrer riscos per aconseguir un món millor.
ISBN 9788424682439
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,51 MB
FECHA 2001
AUTOR(A) Joan Pons I Pons
Remant Cap Al Sol, Pons I Pons, Joan, Isbn: 9788427382206
Al Sol, a mano es más que una tienda de lanas. Trapillo, cordelería, talleres de punto y ganchillo y todas las creaciones de Al Sol, 100% handmade.
REMANT CAP AL SOL - Institució Francesc de Borja Moll
Dónde encontrar "Remant cap al sol" Disponible en 9 librerías . Buscar librerías a tu alrededor. Buscar librerías a tu alrededor. Sinopsis . Sinopsis de: "Remant cap al sol" Información no disponible Más sobre. Pons Pons, Joan. Información sobre el autor no disponible. Más ...
LIBROS RELACIONADOS