Remant Cap Al Sol PDF

El libro Remant Cap Al Sol en formato PDF. El libro Remant Cap Al Sol en formato MOBI. El libro Remant Cap Al Sol en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Pons I Pons. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Remant Cap Al Sol Image
Premi Joaquim Ruyra 2000 de narrativa juvenil. Una novel·la adreçada a les persones que creuen que val la pena córrer riscos per aconseguir un món millor.Hèctor, ple de complexos adolescents, i Cun, solitària i distant, han de recuperar una sèrie d'objectes que quatre dames i un vell faroner guarden en els cinc fars en actiu de Menorca.Circumnavegant l'illa amb una piragua i enfrontant-se amb els perills de la mar i amb els d'una banda d'especuladors, emprendran un viatge ple d'aventures que els portarà a descobrir-se a si mateixos. Una novel·la adreçada a les persones que creuen que val la pena córrer riscos per aconseguir un món millor.
ISBN 9788424682439
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,75 MB
FECHA 2001
AUTOR(A) Joan Pons I Pons
REMANT CAP AL SOL - Institució Francesc de Borja Moll
El Premio Joaquim Ruyra de narrativa juvenil es un premio literario en lengua catalana convocado por La Galera, SA. Editorial y la Fundació Enciclopèdia Catalana.. Al premio pueden optar las novelas originales e inéditas, escritas en catalán, y destinadas a lectores entre los 12 y los 16 años de edad.
Cal Matias Llibreria Nàutica
Hèctor, ple de complexos adolescents, i Cun, solitària i distant, han de recuperar una sèrie d objectes que quatre dames i un vell faroner guarden en els cinc fars en actiu de Menorca.
LIBROS RELACIONADOS