El Cos Huma (El Meu Primer Atles) PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de El Cos Huma (El Meu Primer Atles) en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de El Cos Huma (El Meu Primer Atles) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Cos Huma (El Meu Primer Atles) en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es El Cos Huma (El Meu Primer Atles) Image
En els primers mesos de vida ja sentim la calor i el fred, sentim veus, veiem coses al nostre voltant i ens posem a la boca els dits dels peus. El que fem, en realitat, és investigar l'entorn més immediat, el nostre propi cos, i a través seu el món. Aquest llibre està escrit per als que ja són una mica més grans, per als que ja els ha arribat el moment d'aprofundir en cadascun dels secrets que amaga.
ISBN 9788434227040
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,65 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Vv.aa.
Diset 63662 - El MEU Cos: Amazon.es: Juguetes y juegos
El meu cos. ###. Juego educativo para aprender las diferentes partes del cuerpo humano. Monta la imagen central con el cuerpo humano y a continuación coloca las fichas de las partes del cuerpo. Forma divertida de aprender mediante un puzzle las formas del cuerpo.
Projecte: El cos humà - Pinterest
L'Atles lingüístic del domini català (ALDC) és una obra iniciada per un equip d'investigadors dirigits per Joan Veny, que esdevé posteriorment un projecte de l'Institut d'Estudis Catalans.Parteix d'una reformulació d'un antic projecte de Francesc de Borja Moll i de Manuel Sanchis Guarner de confeccionar la part corresponent a la llengua catalana de l'Atlas lingüístico de la ...
LIBROS RELACIONADOS