El Cos Huma (El Meu Primer Atles) PDF

Descubre el libro de El Cos Huma (El Meu Primer Atles) con iguanabus.es. Lea el PDF de El Cos Huma (El Meu Primer Atles) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Cos Huma (El Meu Primer Atles) y otros libros de Vv.aa..
Iguanabus.es El Cos Huma (El Meu Primer Atles) Image
En els primers mesos de vida ja sentim la calor i el fred, sentim veus, veiem coses al nostre voltant i ens posem a la boca els dits dels peus. El que fem, en realitat, és investigar l'entorn més immediat, el nostre propi cos, i a través seu el món. Aquest llibre està escrit per als que ja són una mica més grans, per als que ja els ha arribat el moment d'aprofundir en cadascun dels secrets que amaga.
ISBN 9788434227040
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,36 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Vv.aa.
Projecte el cos humà comprimit - SlideShare
el cos humÀ aquests dies, a classe, estem aprenent moltes coses del cos humÀ. sabem que tenim cap, tronc i extremitats perÒ volem saber quÈ hi ha dins del nostre cos, tot allÒ que no veiem. ... visualitza el meu perfil complet. la terra i la lluna des de l'espai. comptador de ...
Cem espanya industrial - Atles esports
Un llibre pensat perquè els més petits comencin a descobrir com et funciona el cos humà d'una manera divertida i molt visual! Comença una aventura pel cos humà, des del cap fins als peus! Un llibre ple de información sorprenent que inclou dades curioses i activitats pràctiques a cada pàgina. Amb un gran pòster per aprendre com et funciona el cos!
LIBROS RELACIONADOS