Lleo: Les Teves 12 Virtuts Irresistibles PDF

Descubre el libro de Lleo: Les Teves 12 Virtuts Irresistibles con iguanabus.es. Lea el PDF de Lleo: Les Teves 12 Virtuts Irresistibles en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Lleo: Les Teves 12 Virtuts Irresistibles y otros libros de Vv.aa..
Iguanabus.es Lleo: Les Teves 12 Virtuts Irresistibles Image
Una simpàtica col·lecció de 12 títols, un per a cada signe del zodíac. Diverteix-te descobrint:Les 12 virtuts que et fan especial.Els secrets de la compatibilitat amb els altres signes.Llegendes, curiositats i personatges famosos del teu signe.I moltes coses més!Sabies que...... Amelia Earhart va ser la primera dona que va travessar l’Atlàntic pilotant un avió?Earhart era Lleó, un signe que es caracteritza per la seva valentia.... Antoine de Saint-Exupéry va escriure la novel·la curta El petit príncep, una obra plena de fantasia?Saint-Exupéry era Cranc, un signe molt imaginatiu.... El filòsof Immanuel Kant sortia a fer una passejada cada dia a la mateixa hora?La seva puntualitat era tan gran que els seus veïns quan el veien passar, sabien quina hora era sense mirar el rellotge...Kant era Taure, un dels signes més metòdics!
ISBN 9788496944169
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,29 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Vv.aa.
Lleo: Les Teves 12 Virtuts Irresistibles | Vv.aa ...
Una simpàtica col·lecció de 12 títols, un per a cada signe del zodíac. Diverteix-te descobrint: Les 12 virtuts que et fan especial. Els secrets de la compatibilitat amb els altres signes. Llegendes, curiositats i personatges famosos del teu signe. I moltes coses més!
Les teves 12 virtuts irresistibles: Aquari: Amazon.es ...
LLEO: LES TEVES 12 VIRTUTS IRRESISTIBLES de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS