Catalunya: Assaig PDF

El libro Catalunya: Assaig en formato PDF. El libro Catalunya: Assaig en formato MOBI. El libro Catalunya: Assaig en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Salvador Giner. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Catalunya: Assaig Image
Catalunya. Assaig és una reflexió, assagística, del gran sociòleg Salvador Giner. És una introducció a la història de Catalunya, sempre amb una perspectiva pròpia de l’autor, que és el que hi confereix interès. Alhora, com a director i responsable del més gran projecte estadístic i sociològic català La societat catalana (1999) i d’altres posteriors, Giner dóna unes dades socioeconòmiques i d’usos culturals que altres llibres del mercat no poden aportar. La prosa és molt elegant i l’anàlisi dels darrers seixanta anys és tota una aportació personal.En la situació històrica actual, Giner es planteja molts interrogants i aposta per una reflexió serena, lluny dels extremismes. Els primers interrogants són: què és Catalunya i què (i qui) som els catalans.
ISBN 9788496786653
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,34 MB
FECHA 2014
AUTOR(A) Salvador Giner
CATALUNYA ASSAIG | Salvador giner | Libro y ebook
L'assaig de Can Ruti pretén escurçar el temps que un positiu pot infectar. ... Madrid i Catalunya (el Clínic) van entrar a participar en un assaig per tractar pacients greus i menys greus.
Catalunya Assaig . Giner , Salvador (Isbn: 978-84-96786-65 ...
La tercera guerra carlista a Catalunya, vista per Kirkpatrick; Catalunya en el pla estratègic de Carlos VII. La lluita guerrillera i l'aversió dels catalans al comandament central. Alguns oblits de Kirkpatrick. 7.1. La pèssima relació entre Alfonso i els principals comandants carlistes catalana. 7.2.
LIBROS RELACIONADOS