Din I Don: A La Recerca Del Tresor PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Din I Don: A La Recerca Del Tresor en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Din I Don: A La Recerca Del Tresor en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Din I Don: A La Recerca Del Tresor en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Din I Don: A La Recerca Del Tresor Image
En Din i Don juguen a ser pirates que busquen tresors amagats. I, per a sorpresa seva, troben un botí ben dolç! Vols saber de què es tracta? Vine a compartir les seves aventures al llarg d’aquestes pàgines i ho descobriràs.
ISBN 9788497952187
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,56 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Marta Vicente
A la recerca del tresor: Un tast del llibre
Una recerca del tresor és un recurs didàctic per a aprendre utilitzant les TIC a l'aula. En aquest cas, treballaràs en grup i individualment. El que has de fer és buscar informació per a realitzar una serie d'activitats relacionades amb el tema "Les funcions de la filosofia en la nostra cultura". Una vegada fetes les activitats individualment i compartides amb les altres membres del grup ...
COURE SPARROW A LA RECERCA DEL TRESOR !!!!😯🐹 - YouTube
Aquest cop la Tina Superbruixa viatja al fantàstic Regne dels Elfs. La seva il.lusió és cavalcar un unicorn! Però els unicorns estan en greu perill, sobretot en Casiopeu, el de la banya brillant… La malvada Oskura, del veí Regne de les Ombres, vol robar-l'hi! Aconseguirà la Tina salvar el seu amic?
LIBROS RELACIONADOS