Vora Mar: Excursions Pel Litoral Catala Mes Salvatge PDF

El libro Vora Mar: Excursions Pel Litoral Catala Mes Salvatge en formato PDF. El libro Vora Mar: Excursions Pel Litoral Catala Mes Salvatge en formato MOBI. El libro Vora Mar: Excursions Pel Litoral Catala Mes Salvatge en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Albert Vicens I Llaurado. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Vora Mar: Excursions Pel Litoral Catala Mes Salvatge Image
Aquest llibre pretén ser una aproximació al coneixement d’alguns d’aquests racons màgics de la costa catalana. Es tracta d’un llibre d’excursions, perquè només a peu podrem gaudir veritablement d’aquests oasis. Però, sobretot, pretén ser una invitació a la descoberta per a tots aquells excursionistes que viuen d’esquena al mar, caminants infatigables que han recorregut els camins de Catalunya i s’han enfilat als seus cims més enlairats però que mai han tingut la pensada de practicar la seva passió ran de mar, convençuts que això no era possible o, simplement, no valia la pena. Tant de bo, amb aquest llibre, us adoneu del vostre error. Perquè igual que a muntanya, la bellesa s’esplaia vora mar.
ISBN 9788492811007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,75 MB
FECHA 2010
AUTOR(A) Albert Vicens I Llaurado
Guías Náuticas archivos - Página 4 de 5 - Librería Náutica
Apassionat de la muntanya en totes les seves facetes, ha escrit diverses obres de temàtica excursionista: Cent arbres monumentals de Catalunya, La Mola: persones i camins, Vora mar, excursions pel litoral català més salvatge i ha estat coautor d' El vessant desconegut de Sant Llorenç del Munt.
Guías Náuticas archivos - Página 4 de 5 - Librería Náutica
_Vora Mar. Excursions pel litoral català més salvatge: 21 Llibres de Muntanya: Amazon.es: Albert Vicens Llauradó: Libros
LIBROS RELACIONADOS