Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 Image
Aquest llibre desenvolupa els temes corresponents del bloc de Organització i funció pública. El dret del treball del temari oficial de les proves selectives d'accés als cossos Superior i de Gestió d'administració de la Generalitat de Catalunya. S'estudien aquí els temes més importants que componen l'actual Estatut de la Funció Pública, i en particular de la que presta serveis en l'Administració de la Generalitat (estructura, accés, condicions de treball, règims de provisió, etc.) i les matèries fonamentals del Dret del Treball (els principis constitucionals, les seves fonts especials, el dret dels contractes, etc.). Cada tema presenta l'estructura següent: títols o epígrafs que integra, segons el programa oficial; referéncies legislatives, als temes de contingut jurídic; Guió-resum, que proporciona una visió ràpida del contingut del tema; gràfics, diagrames, esquemes que resumeixen i exposen de forma ordenada i sintètica algunes de les parts de cada tema per a una comprensió més fàcil.
ISBN 9788480612357
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,83 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Vv.aa.
Temari 4 Cos Superior i Cos de Gestió, Part General, de la ...
Temarios, plazas y convocatorias para las oposiciones a Cos Superior de la Generalitat de Catalunya. ... Part General, de la Generalitat de Catalunya; Temari 4 Cos Superior, Part General, de la Generalitat de Catalunya; Actualizado en Noviembre de 2018. Cómpralo ahora con Gastos de Envío Gratis.
Oposiciones Cos Superior de l'Administració de la ...
COS SUPERIOR I COS DE GESTION GENERALITAT DE CATALUNYA: TEMARI 4 de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS