Temari Oposicions. Vol I. Cos De Mestres. Educacio Primaria PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Temari Oposicions. Vol I. Cos De Mestres. Educacio Primaria en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Temari Oposicions. Vol I. Cos De Mestres. Educacio Primaria en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Temari Oposicions. Vol I. Cos De Mestres. Educacio Primaria en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Temari Oposicions. Vol I. Cos De Mestres. Educacio Primaria Image
Aquest és el primer volum del temari per a les oposicions del Cos de Mestres en l’Especialitat de Primària. Una convocatòria que s’ha fet esperar i en la que molts opositors tenen posades elevades expectatives. Per aquest motiu l’Editorial Cep no ha reparat en esforços i s’ha afanyat a presentar una obra que faciliti una adequada preparació a l’opositor que garanteixi la capacitació de l’aspirant a la part teòrica de la proves selectives. Per a això ofereix uns temes elaborats per professionals que compten amb àmplia experiència docent, en els que es presenten continguts actualitzats i ajustats a la legislació recentment publicada. És sens dubte, una novetat editorial que serà de gran utilitat per als opositors.
ISBN 9788483545713
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,53 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Vv.aa.
Cos de mestres. Educacio primaria. Temari vol i · Libros ...
Editorial CEP es complau a presentar-los el temari d'accés al cos de mestres en l'especialitat d'Educació Primària. Aquest segon volum recull els temes 16 al 28 del temari oficial específic per a Catalunya. L'obra ha estat elaborada per professionals amb àmplia experiència docent i els seus continguts estan actualitzats i ajustats a l...
ensenyament.gencat.cat
El cos docent de Catalunya és d'àmbit estatal i això vol dir que el temari de les oposicions (el de la part teòrica) el fixa el ministeri d'Educació, Cultura i Esports. El temari procedeix de la reforma educativa que va suposar la LOGSE (1990) i és d'obligat compliment a totes les comunitats autònomes.
LIBROS RELACIONADOS