Valencians, Encara PDF

El libro Valencians, Encara en formato PDF. El libro Valencians, Encara en formato MOBI. El libro Valencians, Encara en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vicent Sanchis. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Valencians, Encara Image
El País Valencià de la dècada dels setanta, del franquisme crepuscular, vivia en ebullició d'esperances. Totes les llibertats i tots els somnis nacionals semblaven possibles. Van ser els anys de l'eclosió del valencianisme amb nombroses iniciatives polítiques i culturals. El País Valencià de la primera dècada del segle XXI és una societat devastada. Quinze anys d'hegemonia del Partit Popular han arrasat el sistema financer i han corromput tota l'economia. El País Valencià actual és una comunidad, una societat majoritàriament diluïda en un projecte nacional espanyol sense nord.Aquest llibre explica als catalans què ha passat en una societat valenciana que veuen desfeta i hostil. Per què des del segle XVI van començar a ser "una altra cosa" i com són i què volen avui. Alhora, el llibre vol fer pensar als mateixos valencians sobre els camins que han de triar si no volen deixar de ser-ne. Cinquanta anys després de Nosaltres, els valencians, Vicent Sanchis convida a la reflexió sobre tot allò que Joan Fuster no va preveure. Valencians, encara és un llibre necessari per comprendre i pair la realitat.
ISBN 9788475883595
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,98 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Vicent Sanchis
Conjuncions i locucions conjuntives - Llengua i estil de ...
El Diccionari Valencià de Sinònims, Afins i Antònims pretén ser un element auxiliar per ad aquell que desige afondar en el lèxic valencià, sense haver de llimitar-se al cada volta més restringit "llenguage bàsic", que si be és suficient per a "anar per casa", resulta massa pobre en expressivitat per a qualsevol que utilise l'idioma en el camp educatiu, lliterari, comercial, o d'alguna ...
Portal del Llibre | llibresvalencians.com
haver de fer alguna cosa vulgues o no, fer seguir una vida recta.
LIBROS RELACIONADOS