Bohemis, Pistolers, Anarquistes I Altres Ninots PDF

El libro Bohemis, Pistolers, Anarquistes I Altres Ninots en formato PDF. El libro Bohemis, Pistolers, Anarquistes I Altres Ninots en formato MOBI. El libro Bohemis, Pistolers, Anarquistes I Altres Ninots en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Passarell Ribo Jaume. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Bohemis, Pistolers, Anarquistes I Altres Ninots Image
Humorista i ninotaire d'una ironia intel•ligent i subtil, contista d'imaginació desbordant, tertulià incansable, bohemi per sobre detot, Jaume Passarell representa el periodisme catalanista i liberal dels anys republicans. Exiliat i repressaliat, quan va tornar jano va poder escriure més. Per primer cop es publiquen els articles que el van donar una gran popularitat.
ISBN 9788493779580
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,53 MB
FECHA 2010
AUTOR(A) Passarell Ribo Jaume
Jaume Passarell (Author of Bohemis, pistolers, anarquistes ...
Bohemis, pistolers, anarquistes i altres ninots, Edicions A Contravent, Barcelona, 2008 (recull). Jaume Passarell va néixer a Badalona, concretament a la casa núm. 148 (ara 150) del carrer de Sant Pere.
Anaven a fer un dia de camp... - Endrets - Geografia ...
En la mateixa col·lecció, altres llibres que no hauríem de passar per alt són Bohemis, pistolers, anarquistes i altres ninots, recull d'articles de Jaume Passarell, periodista represaliat i exiliat, que no va poder tornar a escriure durant la dictadura, a cura també de Valentí Soler, o El mirall inhumà, que suposa el descobriment
LIBROS RELACIONADOS