Escollida Pels Deus PDF

El libro Escollida Pels Deus en formato PDF. El libro Escollida Pels Deus en formato MOBI. El libro Escollida Pels Deus en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Carme Roca. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Escollida Pels Deus Image
A l'Empúries grega una dona lluita per canviar el seu destíAny 305 abans de Crist. Empòrion, una petita polis de l'occident de la Mediterrània, creix pròspera, entre altres coses gràcies a les riques terres de l'interior, les dels ibers indigetes.El naixement d'una nena, fruit d'un amor prohibit, coincidirà amb un període d'hostilitats entre emporitans i indigetes. Reclamada per la sacerdotessa de la ciutat ibera d'Índica, però acollida per una cortesana, Hèlia creixerà dins les muralles d'Empòrion aliena als interessos enfrontats dels ciutadans. Mentre el ric i venjatiu comerciant Heraclides pretén convertir Empòrion en una tirania, el seu cunyat Aris somia la reforma dels temples i el culte a Asclepi. D'altra banda, a Índica, Unibelos, tan ambiciós com bon guerrer, conspira per usurpar el poder.Amb l'Empúries grega com a escenari, les lluites i les intrigues esclataran barrejant-se amb les passions personals. I a la seva ombra, la sivella d'una cortesana anirà deixant unes cicatrius difícils d'esborrar. 
ISBN 9788499309767
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,52 MB
FECHA 2015
AUTOR(A) Maria Carme Roca
Escollida pels déus - Home | Facebook
Any 305 abans de Crist. Empòrion, una petita polis de l'occident de la Mediterrània, creix pròspera, entre altres coses gràcies a les riques terres de l'interior, les dels ibers indigetes.El naixement d'una nena, fruit d'un amor prohibit, coincidirà amb un període d'hostilitats entre emporitans i indigetes. Reclamada per la sacerdotessa de la ciutat ibera d'Índica, però ...
Escollida pels déus - Maria Carme Roca | Grup62
Escollida pels déus, narra el dia a dia de la ciutat d'Empúries durant els segles IV i III abans de crist. Un dels punts forts de la novel·la és la recreació històrica i per aquest motiu, Maria Carme Roca descriu com vivien, menjaven i els costums de l'època amb tot tipus de detalls que demostren una molt bona documentació.
LIBROS RELACIONADOS