La Bogeria PDF

El libro La Bogeria en formato PDF. El libro La Bogeria en formato MOBI. El libro La Bogeria en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Narcis Oller. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es La Bogeria Image
La bogeria és la descripció d'un cas de trastorn mental que l'autor va conèixer de prop. Un ric propietari de Vilaniu, Daniel Serrallonga, aferrissat partidari del general Prim, va patir un lent i indeturable procés d'alienació mental a partir de l'assassinat del militar i líder polític. Oller contraposa l'idealisme del protagonista al racionalisme estricte de Giberga, un estudiant de Medicina, i a l'actitud més humana, a voltes gairabé irresponsable i irreflexiva d'Armengol, el futur advocat. La novel·la fa una reflexió sobre la dialèctica humana, que es debat entre dos pols: d'una banda, l'herència genètica, i de l'altra, la influència del medi; és a dir, l'idealisme contraposat al materialisme.
ISBN 9788492672240
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,19 MB
FECHA 2009
AUTOR(A) Narcis Oller
La bogeria PDF Libro - pdfepub.starmap.wiki
La bogeria és la descripció d'un cas de trastorn mental que l'autor va conèixer de prop. Un ric propietari de Vilaniu, Daniel Serrallonga, aferrissat partidari del general Prim, va patir un lent i indeturable procés d'alienació mental a partir de l'assassinat del militar i líder polític.
La bogeria (Tapa blanda) · Libros · El Corte Inglés
La bogeria: Amazon.es: Narcís Oller, Narrrativa: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros Ir Buscar Los Más Vendidos ...
LIBROS RELACIONADOS