Dona I Societat A La Catalunya Actual PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Dona I Societat A La Catalunya Actual en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Dona I Societat A La Catalunya Actual en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dona I Societat A La Catalunya Actual en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Dona I Societat A La Catalunya Actual Image
Una vertiginosa intriga detectivescaLeonard, un pacífic administratiu d’una oficina bancària, un bon dia es troba dos policies a la porta de casa per interrogar-lo sobre el misteriós suïcidi del propietari d’un magatzem del veïnat. El cadàver en qüestió deixa un controvertit testament: una atractiva vídua enjogassada, una suma de diners més que considerable i un embolic tempestuós capaç de convertir un insípid funcionari que només vol pau i tranquil·litat en un apassionat heroi de trifulgues policíaques.
ISBN 9788429714067
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,43 MB
FECHA 1978
AUTOR(A) Maria Aurèlia ... Capmany I Farnes
Dona i societat en la Catalunya actual Llibres a l'abast ...
Diagnòstic de la societat actual. Un nou model econòmic caracteritzat pel creixement sense ocupació: · El creixement econòmic que actualment s'està produint mitjançant la liberalització dels mercats, ha anat en detriment del benefici de les empreses transnacionals i no està garantint el manteniment en termes globals del treball.
Dona I Societat a La Catalunya Actual | Maria Aurèlia ...
Dona i societat a la Catalunya actual. [Maria Aurèlia Capmany;] Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat. Find items in ...
LIBROS RELACIONADOS