Passos 1 (Llibre De Classe) PDF

Descubre el libro de Passos 1 (Llibre De Classe) con iguanabus.es. Lea el PDF de Passos 1 (Llibre De Classe) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Passos 1 (Llibre De Classe) y otros libros de Nuria Roig.
Iguanabus.es Passos 1 (Llibre De Classe) Image
El llibre s'estructura en 10 unitats didàctiques per mòdul, en total 30 unitats. Les unitats 10 de B1, B2 i B3 són de síntesi i avaluatives. Cada unitat té una breu entradeta que recull de què tracta i una ruta que marca el camí per on transcorre la unitat. Al principi del llibre trobareu els objectius comunicatius de cada unitat. Al final del llibre hi ha un compendi gramatical estructurat exactament com les unitats seguint la mateixa ruta. Recull allò que s'estudia o se sistematitza des d'un punt de vista gramatical per primera vegada. Com que el compendi és el reflex de les necessitats comunicatives de cada unitat, moltes qüestions estan segmentades. En conseqüència un últim resum gramatical aplega totes aquestes qüestions.
ISBN 9788480638265
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,79 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Nuria Roig
Passos 1. Llibre de classe: Nivell Bàsic. Curs de català ...
PASSOS 1. LLIBRE DE CLASE (Libro en papel) CURS DE CATALÀ PER A NO CATALANOPARLANTS. de ROIG MARTÍNEZ, NÚRIA / CAMPS FERNÁNDEZ, SANDRA / PADRÓS COLL, MARTA. Sinopsis. El llibre s'estructura en 10 unitats didàctiques per mòdul, en total 30 unitats. Les ...
Cayden Antony: Passos 1. Llibre De Clase: Curs De Catala ...
Passos 1. Llibre de classe. Nivell bàsic, libro de . Editorial: Octaedro. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.
LIBROS RELACIONADOS