El Nadal Del Comissari Ricciardi. PDF

Descubre el libro de El Nadal Del Comissari Ricciardi. con iguanabus.es. Lea el PDF de El Nadal Del Comissari Ricciardi. en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Nadal Del Comissari Ricciardi. y otros libros de Maurizio De Giovanni.
Iguanabus.es El Nadal Del Comissari Ricciardi. Image
Catalán. . La novel?la de la venjança.Mentre arriba Nadal, en un Nàpols on la gent es morde gana i de fred, en Ricciardi ha d'entendre les raons iles mentides de tota una ciutat. Una ciutat que s'esténdavant seu «com un immens pessebre» i on cal parlar lallengua dels morts per descobrir les riqueses i lesmisèries de la vida.El comissari Ricciardi, ajudat pel sergent Maione,investiga el brutal assassinat d'un cap de la milíciafeixista del port de Nàpols i de la seva dona, pocs diesabans de Nadal.El talent narratiu que Maurizio de Giovanni haviamostrat als altres títols que ja hem publicat de lamateixa sèrie es fa ara més rotund encara en aquestvolum. I és que, a El Nadal del comissari Ricciardi, deGiovanni domina com mai l'equilibri entre intriga icomprensió del gènere humà.«Només cal deixar-se portar, hipnotitzats i plenamentseduïts per aquesta filigrana feta amb paraules,on l'escriptor abandona les persecucionsi la munició del thriller americà i optaper una investigació feta de murmuris.»Ramon Ventura, El PeriódicoSèrie del comissari Ricciardi1 - L'hivern del comissari Ricciardi2 - La primavera del comissari Ricciardi4 - La tardor del comissari Ricciardi5 - El Nadal del comissari Ricciardi
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,85 MB
FECHA none
AUTOR(A) Maurizio De Giovanni
El nadal del comissari ricciardi PDF Descargar
Una ciutat que s'estén davant seu «com un immens pessebre» i on cal parlar la llengua dels morts per descobrir les riqueses i les misèries de la vida. El comissari Ricciardi, ajudat pel sergent Maione, investiga el brutal assassinat d'un cap de la milícia feixista del port de Nàpols i de la seva dona, pocs dies abans de Nadal.
El Nadal Del Comissari Ricciardi (Comissari Ricciardi 5 ...
I és que, a El Nadal del comissari Ricciardi, domina com mai l'equilibri entre intriga i comprensió del gènere humà. La novel·la de la venjança. Mentre arriba Nadal, en un Nàpols on la gent es mor de gana i de fred, en Ricciardi ha d'entendre les raons i les mentides de tota una ciutat.
LIBROS RELACIONADOS