Un Estudiant D Arquitectura Retrobat PDF

Descubre el libro de Un Estudiant D Arquitectura Retrobat con iguanabus.es. Lea el PDF de Un Estudiant D Arquitectura Retrobat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Un Estudiant D Arquitectura Retrobat y otros libros de Guillem Reynes I Muntaner.
Iguanabus.es Un Estudiant D Arquitectura Retrobat Image
Una visió de la societat, des de la perspectiva d’un estudiant, en la cruïlla de dos segles: el XIX i el XXLa lectura de prop de tres-centes cartes estudiantils de Guillem Reynés i Font (Palma, 1877-1918), ens permet reconstruir els seus anys a Barcelona i a Madrid, on fou alumne de les respectives Escoles Superiors d’Arquitectura en la cruïlla de dos segles: el xix i el xx.Defensor de les tradicions autòctones i de la llengua pròpia que estimava «amb deliri», no és gens estrany que Guillem Reynés fos l’introductor del regionalisme arquitectònic a Mallorca. Aquí es reprodueixen les conferències que l’estudiant, declarant-se regionalista, va pronunciar a Madrid en favor del dret de Catalunya i de Mallorca a conservar els seus furs, la seva llengua i les seves tradicions, i en què es posicionà en contra de les polítiques uniformadores que volgueren imposar, als territoris de parla catalana, les lleis i la llengua de Castella.Així mateix, en aquest llibre es reflecteixen les seves vivències i les seves dèries, els desànims i les esperances de futur, l’enyor constant d’una illa lluminosa i llunyana.
ISBN 9788416163250
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,91 MB
FECHA 2015
AUTOR(A) Guillem Reynes I Muntaner
Descargar Libro Un Estudiant D'arquitectura Retrobat ...
Guillem Reynés i Font: cartas de un joven estudiante de arquitectura ... *El libro Un estudiant d´arquitectura retrobat, Guillem Reynés i Font Guillem Reynés i Muntaner Edicions Documenta Balear.
PDF Presentació del llibre Un estudiant d'arquitectura ...
Comprar el libro Un estudiant d'arquitectura retrobat : Guillem Reynés i Font de Guillem Reynés Muntaner, Documenta Balear S.L. (9788416163250) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ...
LIBROS RELACIONADOS