Franco Contra Flash Gordon PDF

Descubre el libro de Franco Contra Flash Gordon con iguanabus.es. Lea el PDF de Franco Contra Flash Gordon en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Franco Contra Flash Gordon y otros libros de Vicente Sanchis.
Iguanabus.es Franco Contra Flash Gordon Image
La censura franquista no va actuar només contra els diaris o el cinema. L’aparell repressor de la dictadura es va aplicar contra totes les expressions intel•lectuals i artístiques, inclosos els tebeos. Franco contra Flash Gordon aborda els seus efectes en una de les sèries més significatives de la història del còmic. Les successives reedicions de Flash Gordon a Espanya van patir greus manipulacions morals i ideològiques. Resseguir-les cronològicament serveix per entendre l’evolució i els canvis del mateix règim
ISBN 9788475028507
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,77 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Vicente Sanchis
Presentació del llibre 'Franco contra Flash Gordon' de ...
Sanchis ha escrito diversos libros, como L'ombra del poder (1999), Franco contra Flash Gordon (2009), premio Joan Fuster de ensayo, Tebeos mutilados. La censura franquista contra Editorial Bruguera (2010), Adéu Espanya, adéu Catalunya (2010), con Miquel Porta Perales, y Valencians, encara (2012) premio Carles Rahola de ensayo.
Premio Joan Fuster de Ensayo - Wikipedia, la enciclopedia ...
Revista Blanquerna nº 23. Construir la paz. Transformar los conflictos en. Trípodos 26. oportunidades, de Carme Boqué
LIBROS RELACIONADOS