En Jaume I Els Aglans (Cat) PDF

Descubre el libro de En Jaume I Els Aglans (Cat) con iguanabus.es. Lea el PDF de En Jaume I Els Aglans (Cat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En Jaume I Els Aglans (Cat) y otros libros de Tim Bowley.
Iguanabus.es En Jaume I Els Aglans (Cat) Image
“En Jaume i els aglans” successió d’escenes narrades de manera àgil, breu i amb repeticions; una tècnica molt recurrent en els contes per a primers lectors i de gran utilitat per a la narració oral,amb la qual es pretén implicar al públic infantil.El protagonista no es dóna per vençut quan el primer aglà no creix. Tampoc es desanima quan els animals el trepitgen o es mengen els primers brots; quan algú trenca l’arbre incipiento quan els llenyataires el talen un cop ja era un arbre robust... Perquè al final, un dels aglans d’en Jaume es converteixen un roure fort que donarà, més aglans!
ISBN 9788416804184
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,33 MB
FECHA 2017
AUTOR(A) Tim Bowley
EN JAUME I ELS AGLANS - Anecdonet
llibre dels fets; marqueting; Feu servir l'asterisc (*) per a paraules amb diversos finals psicol* Utilitzeu cometes (") per a trobar frases exactes "rutes en bicicleta" Podeu també combinar paraules amb els operadors booleans "and", "or" i "and not"
EN JAUME I ELS AGLANS - Librería Soriano
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16
LIBROS RELACIONADOS