Flora De Montserrat PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Flora De Montserrat en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Flora De Montserrat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Flora De Montserrat en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Flora De Montserrat Image
Tres volums que contenen el catàleg de totes les plantes que han estat trobades a la muntanya de Montserrat, partint d'una recerca de més de deu anys i tenint en compte les aportacions de tots els botànics anteriors. L'obra conté referències a unes 2.250 plantes, 1.125 de les quals has estat realment trobades a la muntanya. Se'n dona el nom llatí, el nom popular, les referències fetes pels autors precedents, un mapa amb la distribució de les plantes a la muntanya i l'ecologia de cada planta.
ISBN 9788478262465
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,63 MB
FECHA 1991
AUTOR(A) Josep Nuet, Josep Panareda
Parque Natural | Cremallera y Funiculares de Montserrat
En cuanto a la fauna del Parque, hoy en día se pueden encontrar especies típicamente mediterráneas que conviven, en ciertas zonas de la sierra, con algunas de tendencia centroeuropea. En cuanto a la flora, la montaña de Montserrat es rica, sobre todo, en encinares y, además, se pueden encontrar algunas poblaciones de árboles caducifolios (como robledales o tejos).
Montserrat - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
12/03/2020 - L'Ajuntament d'Olesa està aplicant mesures preventives, seguint les instruccions i recomanacions de la Generalitat, per evitar la propagació del coronavirus. En aquest espai trobareu informació referent a les mesures que s'estan prenent a Olesa, així com informació i consells sanitaris.
LIBROS RELACIONADOS