Llibre De La Jungla PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Llibre De La Jungla en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Llibre De La Jungla en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llibre De La Jungla en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Llibre De La Jungla Image
Dotat d’una extraordinària capacitat narrativa per fixar amb vivesa escenes i moments singulars, la força imaginativa de Rudyard Kipling dóna vida als animals protagonistes del Llibre de la jungla: des del savi ós Baloo a Bagheera, l’afectuosa i intel•ligent pantera negra; passant pel ferotge tigre Shere Khan, les esbojarrades mones Banderlog; Kaa, la serpent pitó o la temible cobra. Óssos, llops, tigres, panteres, cocodrils s’humanitzen davant de Mowgli, el nen que ha crescut enmig de la jungla lluny de tot contacte humà, per inculcar-li els sentiments de supervivència, lleialtat, justícia i deure, enmig d’una esplendorosa natura amenaçada per la presència inexorable de l’home.
ISBN 9788492549870
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,29 MB
FECHA 2009
AUTOR(A) Rudyard Kipling
Libro de la Jungla | Librotea
Compra el libro LLIBRE DE LA JUNGLA. KIPLING, RUDYARD (ISBN: 9788417420987) disponible a la botiga online Llibreria Claret.
LLIBRE DE LA JUNGLA EBOOK | RUDYARD KIPLING | Descargar ...
Dotat d?una extraordinària capacitat narrativa per fixar amb vividesa escenes i moments singulars, la força imaginativa de Rudyard Kipling dóna vida als animals protagonistes del Llibre de la jungla: des del savi ós Baloo, a Baghereera, l?afectuosa i intel?ligent pantera negra; passant pel ferotge tigre Shere Khan, les esbojarrades mones Banderlog; Kaa, la serpent pitó o la temible cobra ...
LIBROS RELACIONADOS