Pares De L Esglesia, Joves En L Esglesia PDF

Descubre el libro de Pares De L Esglesia, Joves En L Esglesia con iguanabus.es. Lea el PDF de Pares De L Esglesia, Joves En L Esglesia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pares De L Esglesia, Joves En L Esglesia y otros libros de Joan Torra Bitlloch.
Iguanabus.es Pares De L Esglesia, Joves En L Esglesia Image
Un títol una mica sorprenent. I és que aquest llibre ens obre la porta a una part de la nostra història cristiana que coneixem massa poc. La d’aquells escriptors que, en els primers temps de l’Església, van anar formulant el que significava la fe de Jesucrist: per això els anomenem 'pares', perquè són els que van iniciar el camí. Però al mateix temps, també els podem anomenar 'joves', perquè tenen tot el vigor dels començaments, tota l’empenta que va donant forma i solidesa al camí que s’inicia.Aquest llibre, en definitiva, ens proposa endinsar-nos en un gran camp en el qual val la pena d’aprofundir, per saber més qui som i d’on venim.Joan Torra Bitlloch (Manresa, 1954) és prevere del bisbat de Vic, llicenciat en Teologia i diplomat en Ciències Patrístiques, i compagina la tasca docent a la Facultat de Teologia de Catalunya i en altres centres d’estudis teològics, amb la tasca pastoral, actualment com a rector de les parròquies de Torelló.Un títol una mica sorprenent. I és que aquest llibre ens obre la porta a una part de la nostra història cristiana que coneixem massa poc. La d’aquells escriptors que, en els primers temps de l’Església, van anar formulant el que significava la fe de Jesucrist: per això els anomenem 'pares', perquè són els que van iniciar el camí. Però al mateix temps, també els podem...
ISBN 9788498054408
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,85 MB
FECHA 2010
AUTOR(A) Joan Torra Bitlloch
Els joves en l'Església - Noticias Opinión - El Periódico ...
This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue
Tres nous diaques al servei de l'Església catalana ...
El 2011 es publicà YouCat, una versió per a joves basada en el Catecisme i en el Compendi. Alguns crítics afirmen que les seves opinions sobre temes com les religions no-catòliques, l'homosexualitat, la contracepció, l'eutanàsia, l'evolució i l'Escriptura s'allunyen de la doctrina tradicional catòlica.
LIBROS RELACIONADOS